Tantalos’ kwellingen!

Afbeelding op Italiaanse vaas uit 330 voor JC: een andere versie van het bekende verhaal! Een geest houdt Tantalos weg van een mand brood en een karaf water.

Afbeelding op Italiaanse vaas uit 330 voor JC: een andere versie van het bekende verhaal! Een geest (of krijger) houdt Tantalos weg van een mand brood en een karaf water.

Er zijn van die momenten, zoals ’s nachts wanneer de slaap ergens anders is dan in het bed (waarin ik moederziel alleen de nacht doorbreng), dat er gedachten bij me opkomen waarvan ik niet kan los komen. Weest gerust, dat zijn geen seksueel getinte gedachten, al zijn die er natuurlijk ook wel! (Maar goed!)

Om te voorkomen dat die andere gedachten uiteindelijk een dermate belangrijk deel van mijn leven gaan worden, heb ik besloten om ze van mij af te schrijven.

En het leuke is, lieve vrienden, daar ga ik u dan weer mee lastig vallen. Dat doe ik om te weten te komen of ik de enige ben die met die kwellingen leeft.

Als u met me meeleeft of een mening daarover hebt, dan hoor ik dat graag of schrijft u ze van uzelf af aan de onderkant van deze pagina.

Mijn kwellingen leest u onder door het kopje ‘Columns’ naar beneden te scrollen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *