Tantalos’ kwellingen!

Afbeelding op Italiaanse vaas uit 330 voor JC: een andere versie van het bekende verhaal! Een geest houdt Tantalos weg van een mand brood en een karaf water.

Afbeelding op Italiaanse vaas uit 330 voor JC: een andere versie van het bekende verhaal! Een geest (of krijger) houdt Tantalos weg van een mand brood en een karaf water.

Er zijn van die momenten, zoals ’s nachts wanneer de slaap ergens anders is dan in het bed (waarin ik moederziel alleen de nacht doorbreng), dat er gedachten bij me opkomen waarvan ik niet kan los komen. Weest gerust, dat zijn geen seksueel getinte gedachten, al zijn die er natuurlijk ook wel! (Maar goed!)

Om te voorkomen dat die andere gedachten uiteindelijk een dermate belangrijk deel van mijn leven gaan worden, heb ik besloten om ze van mij af te schrijven.

En het leuke is, lieve vrienden, daar ga ik u dan weer mee lastig vallen. Dat doe ik om te weten te komen of ik de enige ben die met die kwellingen leeft.

Als u met me meeleeft of een mening daarover hebt, dan hoor ik dat graag of schrijft u ze van uzelf af aan de onderkant van deze pagina.

Mijn kwellingen leest u onder door het kopje ‘Columns’ naar beneden te scrollen.

2 reacties op Tantalos’ kwellingen!

 1. sjan abrahams schreef:

  waar word je door gekweld? een stil verlangen?

  • Chris schreef:

   Dan moet je stelling 1 lezen Sjan!
   Natuurlijk is er een stil verlangen, maar daar is deze blog niet voor bedoeld.
   Het zou zo maar kunnen dat jij dat stille verlangen bent. Dat weet ik nog niet en jij ook niet.
   Afwachten dus!

   Knapperd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *