Wijnproeverijen

  • Verkiest u uitleg omtrent de technieken van wijn proeven?
  • Of zou u de wijnen uit één regio wel eens naast elkaar willen proeven? Zoals de wijnen uit de Loire, de Bourgogne, de Elzas of uit Italië.
  • Ooit meerdere typen wijn van één druivensoort met elkaar willen vergelijken? Zoals de Chardonnay, Chenin blanc, Sauvignon blanc, Riesling, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Pinot noir en Merlot.
  • Of meerdere koolzuurhoudende wijnen op rij? We leggen uit en we vergelijken: Champagne, Cava, Methode Traditionelle, Crémant en Prosecco.

Daarvoor heb ik de beschikking over zowel de wijnen als de unieke locatie van een wijnimporteur nabij Amsterdam. Indien de voorkeur uitgaat naar een proeverij bij u thuis of op kantoor, al dan niet met bijpassende hapjes, ook dat kan natuurlijk verzorgd worden. Mijn favoriete locatie leent zich echter uitstekend voor het organiseren van wijnproeverijen voor besloten gezelschappen, zowel zakelijk als privé.

Samen met u kan ik een, geheel op uw wensen afgestemde, proeverij samenstellen. Variërend van een informele proeverij met passende kleine hapjes tot een uitgebreide proeverij tijdens of met aansluitend een diner waar de wijnen in terugkomen.

Voor prijsinformatie plaatst u hieronder een reactie en ik neem zsm contact met u op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *